Genovese pesto padažas 90g
Genovese pesto padažas 90g
GAMINTOJAS-
APRAŠYMAS
Daugybė šviežių ir kvapnių baziliko lapelių sukuria gryną simfoniją su tikru Pecorino sūrio skoniu. Tai natūraliausias pesto, kvepiantis vasara. Tipiškas garsus Ligūrijos padažas, ruošiamas iš originalių ingredientų, tokių kaip Genovese Bazilikas, itališki pušies riešutai, Grana Padano ir Pecorino sūriai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus. Šis šviežias Genovese pesto, pagamintas pagal senas tradicijas ir yra unikalus rinkoje nepasterizuotas ir nesterilizuotas, kurio tinkamumo laikas yra 2 metai kambario temperatūroje be jokių cheminių ingredientų. Jis gaminamas pagal tradicinį receptą, kuriame taip pat išlaikome tradicinę grūdėtųjų ingredientų tekstūrą. Be pasterizavimo ir sterilizavimo visada turime produktą, kuris išlaiko šviežiam Genovese bazilikui būdingą ryškiai žalią spalvą ir ką tik paruošto recepto gaivų skonį. Tai skoningas padažas prie makaronų, tokių kaip spagečiai, tagliatelle ar linguine, taip pat galima gardinti daržovių sriubas ir virtą mėsą.
SUDĖTIS
Alyvuogių aliejus, Genovese bazilikas 25%, anakardžių riešutai, ypač tyras alyvuogių aliejus, druska, pinijos riešutai, Grana Padano sūris, ožkų Pecorino sūris, česnakas.
MAISTINĖ VERTĖ 100g
Energetinė vertė: 2482kj/602kcal, riebalai 60g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 9,0g, angliavandeniai 8,3g, iš jų cukrų 3,0g, baltymai 5,8g, druskos 3,3g.
KILMĖ
Italija
Mūsų ypatingą Genovese pesto padažą naudokite:
Makaronai su genovese pesto padažu
Makaronai pagardinti Genovese pesto padažu bus nepaprastai skanūs ir gurmaniški. Darydami makaronų padažą tiesiog įdėkite šiek tiek pesto padažo.
Sumuštiniams pertepti
Jei nutarėte susitepti greitą sumuštinį namie ar ruošiate ką nors rimtesnio, pavyzdžiui, neštis į darbą, pamėginkite patepti naudojamą šviesią duoną trupučiu pesto padažo. Padažas ypač gerai derės tuomet, jei ruošiate sumuštinius su vištiena, pomidorais, mocarela, keptomis cukinijomis ar baklažanais.
Skrebučiams pagardinti
Prie sriubų iš rudens daržovių (ir tradicinių, ir trintų) skanu pakepinti šviesios duonos skrebučių. Jei pabodo juos trinti česnaku ir vilgyti alyvuogių aliejumi, pabandykite truputį patepti pesto padažu (ant viršaus dar galite uždėti riekelę pomidoro) ir trumpam, kol sriuba vėsta, įdėti į karštą orkaitę. Netikėtumo efektas garantuotas!
Salotų padažui paskaninti
Ruošdami klasikinį padažą salotoms iš alyvuogių aliejaus, trupučio medaus ir citrinos sulčių (ar vyno acto), pabandykite įplakti ir šaukštelį pesto padažo. Padažas bus ir naujos spalvos, ir pikantiškesnio skonio. Išbandykite jį ir su žalėsių ar šviežių daržovių, ir su virtų ar keptų daržo gėrybių salotomis bei mišrainėmis.
Prie žuvies ar mėsos
Gali būti netikėta, tačiau žaliasis pesto padažas puikiai dera ne tik su makaronais, bet ir su kepta paukštiena, žuvimi, netgi jautiena. Vienąsyk galite skaninti jau paruoštą patiekalą, o kitąsyk pabandykite uždėti jo ant bebaigiamo ruošti. Patys nuspręskite, kaip skaniau.
Sriubos skoniui praturtinti
Jau išvirtą sriubą galima pagardinti ne tik grietine, bet ir daugybe kitų skanių priedų – kepintomis sėklomis, šaukštu kitu graikiško jogurto... Jei verdate daržovių sriubą su pupelėmis, makaronais, patiekdami ant stalo pasiūlykite į lėkštę įsidėti šaukštelį pesto – gal tai bus puikus baigiamasis akcentas? Taip pat tiks ir prie vištienos, pomidorų, žiedinių kopūstų ar brokolių sriubų.
Pasirinkite savo mėgstamą kurjerį ir prekes gaukite greičiau!
Prekes pristatysime per 2-3 d.d.
Taip pat užsisakyti galite paskambinę telefonu +37066256848,
arba el. paštu info@italiskiskoniai.lt
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą