Raudonas pesto padažas su bazilikais 180g
Raudonas pesto padažas su bazilikais 180g
GAMINTOJAS-
APRAŠYMAS
Šis raudonas Genovese pesto padažas yra skanus tradicinio Ligūrijos pesto variantas, praturtintas saulėje džiovintais pomidorais. Raudonasis pesto gaminamas tik iš aukščiausios kokybės ingredientų, tokių kaip Genovese bazilikas, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pjaustytų itališkų pomidorų, aukštos kokybės pušų branduolių riešutų, kurie suteikia šiam padažui tipinę tekstūrą gabalėliais. Puikiai tinkantis prie makaronų, ruošiant užkandžius.
SUDĖTIS
Ypač tyras alyvuogių aliejus, džiovinti pomidorai 23%, Genovese bazilikas 13%, pomidorai, anakardžių riešutai, druska, pušų branduolių riešutai, actas, cukrus.
MAISTINĖ VERTĖ 100g
Energetinė vertė: 1580kj/382 kcal, riebalai 34g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 4,4g, angliavandeniai 11g, iš jų cukrų 7g, baltymai 5g, druskos 1,6g.
Patarimus kur naudoti pesto padažą rasite čia:
https://www.italiskiskoniai.lt/italiskas-genovese-pesto-padazas-kur-naudoti
Itališka pomidorų ir pupelių sriuba su raudonu pesto
Tiršta, soti ir kvepianti klasikinė italų virtuvės sriuba Pasta e Fagioli, kas verčiant pažodžiui yra pupelės su pasta. Labai nebrangiai kainuojantys produktai, klasikinis skonis, sotus ir gardu.Jai pagaminti reikės:
• 100g vištienos file, pjaustytos kubeliais
• 1 didelio svogūno, supjaustyto kubeliais
• 2 česnako skiltelių, smulkiai sukapotų
• 2 morkų, supjaustytų kubeliais
• 2 saliero stiebų, supjaustytų kubeliais
• džiovintų prieskonių – aš naudojau itališkų prieskonių mišinį
• 100g Gran Cucina Raudonas pesto su baziliku
• 2 x 400ml skardinėse konservuotų pomidorų savo sultyse
• 400ml skardinę konservuotų pupelių
• ~1,5-2l vištienos sultinio
• druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
• tarkuoto kietojo sūrio pateikimui
Gamyba:
Storadugniame puode, dar žinomame kaip „Dutch oven”, įkaitiname ir paskrudiname vištieną. Suberiame smulkintus svogūną, morkas, česnakus, saliero kotus ir prieskonius. Pamaišant pakepame daržoves su file ~5min. Supilame konservuotus pomidorus, nukoštas pupeles ir sudedame pesto.
Supilame sultinį, išmaišome, palaukiame kol užvirs. Sumažiname ugnį, uždengiame dangtį ir paverdame 15min. Tuomet nukaičiame puodą nuo viryklės ir leidžiame sriubai pabręsti dar 15/20min.
Nudengiame dangtį, dar kartą permaišome, ir patiekiame dubenėliuose su gabalėliu šviesios duonos ir pabarstydami tarkuotu kietuoju sūriu.
Pasirinkite savo mėgstamą kurjerį ir prekes gaukite greičiau!
Prekes pristatysime per 2-3 d.d.
Taip pat užsisakyti galite paskambinę telefonu +37066256848,
arba el. paštu info@italiskiskoniai.lt
Išbandei? Būk pirmas ir įvertink - padėk kitiems apsispręsti.Rašyti atsiliepimą