• APRAŠYMAS

    Džiovintos figos yra gausus skaidulų, kalcio, pektino ir daugelio kitų naudingų medžiagų šaltinis. Jose taip pat yra kalio, kuris padeda mažinti kraujospūdį, o kaip ir slyvos, jos turi lengvą vidurius laisvinantį poveikį, kuris padeda suaktyvinti žarnyno veiklą. Suteik savo organizmui gerą dozę maistingųjų medžiagų!

    100 % natūralios
    be pridėtinio cukraus
    be dažiklių, konservantų ar GMO
    skaidulų, kalcio, pektino ir kalio šaltinis

    Kaip mėgautis?
    Košėje, vaisių salotose, jogurte ar desertuose – džiovintas figas galima naudoti įvairiai virtuvėje. Užvirus jas piene ir pridėjus medaus, gausite veiksmingą ir skanų gėrimą, kuris palengvina kosulį. Jos taip pat puikiai tiks pikantiškuose patiekaluose – taps puikiu priedu prie Viduržemio jūros regiono salotų ar rytietiškų receptų.

    Sudedamosios dalys: 100 % džiovintos figos, antioksidantas < 2 g/kg.
    Svoris: 150 g
    Kilmės šalis: Armėnija

    Maistinė vertė 100 g produkto:
    Energinė vertė – 1054 kJ / 252 kcal
    Riebalai – 0,92 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0 g
    Angliavandeniai – 63,3 g, iš kurių cukrų – 39,6 g
    Baltymai – 3,1 g
    Skaidulos – 9,9 g
    Druska – 0,01 g 

     

    Kilmės šalis: Armėnija