• Itališkos duonos lazdelės su jūros druska „Sur le Sentier des Bergers“, 130 g

  • APRAŠYMAS

      Rankomis formuotos duonos lazdelės su jūros druska gaminamos Pjemonte, Italijoje, laikantis tradicinės kepimo technikos. Lėtas kepimas orkaitėje užtikrina ypatingą traškumą, o alaus mielės suteikia lengvumo ir purumo. Tai paprastas, bet gurmaniškas užkandis, tinkantis tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms.

     

     Sudedamosios dalys: kviečių miltai, kiaulienos taukai, druska, jūros druska 2 %, salyklo miltai, alyvuogių aliejus, alaus mielės. Sudėtyje yra glitimo. Gali būti sezamo, pieno ir sojų pėdsakų.

      

     Maistinė vertė 100 g produkto: Energinė vertė: 1741 kJ / 412 kcal, Riebalai: 8,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 3,3 g, Angliavandeniai: 72 g, iš kurių cukrų: 4,5 g, Skaidulinės medžiagos: 2,6 g, Baltymai: 10,5 g,  Druska: 3,7 g

     

     Kilmė: Italija