• APRAŠYMAS

     Traškūs itališki krekeriai su ypač tyru alyvuogių aliejumi pagaminti Pjemonto regione pagal tradicinį receptą. Jie kepami lėtai, naudojant tik natūralius ingredientus: kviečių miltus, alaus mieles ir jūros druską. Subtilus alyvuogių aliejaus aromatas suteikia krekeriams lengvumo ir išskirtinį skonį. Tai paprastas, bet gurmaniškas užkandis, puikiai tinkantis kasdieniam stalui ar ypatingoms progoms.

     

    Sudedamosios dalys: kviečių miltai, vanduo, alyvuogių aliejus (10 %), jūros druska, alaus mielės, salyklo kviečių miltai. Sudėtyje yra glitimo.
    Gali būti sezamų, sojos ir garstyčių pėdsakų.

     

    Maistinė vertė 100 g produkto: Energinė vertė: 1818 kJ / 439 kcal, Riebalai: 11,7 g,  iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 2,0 g, Angliavandeniai: 70 g,  iš kurių cukrų: 2,5 g, Baltymai: 10 g, Druska: 2 g 

     

    Kilmė: Italija